Connect with us

technokrata

Van bőr a képén: Itt az új LG G4

G4_Genuine Leather

Kütyük

Van bőr a képén: Itt az új LG G4

Bár hátlappal és csúcstelefonhoz méltó funkciókkal érkezett meg az LG legújabb zászlóshajója a G4.

Nagy nap a mai az LG számára, hiszen végre hivatalosan is bemutatkozott a régóta várt csúcstelefonjuk a G4. Az új készülék a különleges külső mellett a fotózásban is remekel. Az előlap a gyártó jó szokásához híven enyhén ívelt, így kényelmesen illeszkedik a fülünkhöz. A burkolat alá egy 5,5″-es, QHD felbontású, Quantum LCD megjelenítő került, ez a gyártó állítása szerint a konkurenseknél szebb színeket garantál.

G4_Genuine Leather3

Ami azt illeti, erre nagy szükség is volt, mivel a kamera igen erősre sikerült, így a tulajdonos azonnal, kiváló minőségben tekintheti meg az elkészült fényképeket. A hátlapon egy 16 megapixeles, f1.8 apertúrájú kamera foglal helyet, egy igen nagyméretű 1/2.6”-es szenzorral. Ez már egyébként is jónak számít, azonban a mérnökök nem elégedtek meg ennyivel. 

17301547865_da2e894232_o

Az egyáltalán nem újdonság, hogy a mobilunkkal fotózunk, a G4-es azonban annyi beállítási lehetőséget kínál, hogy sokaknál előfordulhat, hogy mostantól kizárólag a G4-et használják majd fotózásra. Amellett, hogy állíthatjuk a zársebességet és az ISO-t, egy teljesen manuális mód is a rendelkezésünkre áll. A nehéz helyzetekben az optikai képstabilizátor segít. Nem maradt ki a panorámamód sem, a telefon egy 104 megapixeles képet készít. 

G4_Genuine Leather

A kamera természetesen videót is rögzít, az elkészült anyagokat 2160p-ben nézhetjük vissza. Emellett van előlapi kamera is, ez utóbbi 8 megapixeles selfie-k készítését teszi lehetővé. Ennek fényében már nem is meglepő, hogy egy igazi csúcsmodellel van dolgunk, ezt a tényt pedig tovább erősíti az erős, Qualcomm Snapdragon 808-as processzor, a 3 GB RAM és a 32 GB-os memória kombinációja. Ez utóbbi egyébként microSD segítségével tovább is bővíthető. 

G4_Genuine Leather1

Van azonban még egy dolog, ami biztosan rengeteg vásárót szerez majd az LG-nek, ez pedig a bőr hátlap. A hagyományos, műanyag darabok mellett ugyanis bőrrel borított példányok is elérhetőek a kínálatban, ez pedig igen egyedi külsőt kölcsönöz a telefonnak. Ha valakinek elnyeri a tetszését a G4 és szíve szerint egész nap nyomkodná, annak jó hír, hogy a burkolat alá egy 3000 mAh-es akkumulátor került, ezzel biztosan bírni fogja a napot a telefon.

Az LG G4 Dél-Koreában már holnap elérhető lesz, a világ többi részén még egy ideig várnunk kell rá. Sem a pontos megjelenési dátumot, sem az árat nem árulta még el az LG. Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek