Connect with us

technokrata

Ez lenne az idei Sony csúcsmodell?

Xperia-P2

Kütyük

Ez lenne az idei Sony csúcsmodell?

Technikai adatok szivárogtak ki a Sony Xperia P2-ről.

A Sony néhány hete debütált Z4-es készüléke nem hozott sok újdonságot, és meglehetősen kis visszhangot keltett az okostelefon világában. Ezt figyelembe véve (amellett, hogy a Z4 Japánon kívül nem is lesz megvásárolható) mindenki egy újabb zászlóshajót vár a gyártótól, és a minap egy rejtélyes telefonról szivárogtak ki technikai adatok.

A stjsgadgets-portal.com-ra kikerült információk szerint az Xperia P2 lehet az idei nagy durranás, azonban még így is kicsit csalódottak vagyunk. A telefon egy 5,2 colos Full HD kijelzővel, egy Snapdragon 810-zel és 3 GB RAM-mal érkezik. A fotókért egy 12 MP-es és egy 5,1 MP-es szenzor felel, aminél valljuk be láttunk már jobbat a Sony-tól. Egyedül az akkumulátor lesz kiemelkedő a maga 4240 mAh-ével.

Napjainkban már szinte nincsenek lassú telefonok, így a felhasználók nem ebben várják az újításokat, hanem a dizájn és a fotózás terén. Ha a lenti kép tényleg a valóságot takarja, úgy látszik visszatér majd az átlátszó alsó sáv a telefonra és a korábban is látott szögletes formatervezés lesz a domináns. Egyelőre nem tudjuk mit is várjunk a készüléktől, de nekünk a 10,9 mm-es vastagság kicsit idejétmúltnak tűnik.

Xperia-P2Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek