Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Honor 4X

Kütyük

Megérkezett a Honor 4X

A Telekom kínálatában, illetve az Extreme Digital és a Speedshop boltokban is kapható lesz a Honor legújabb nyolcmagos okostelefonja májustól.

A Honor 4X immár a negyedik modell, melyet tavaly novemberi megjelenése óta Magyarországon is bemutat a gyártó. A márka európai kommunikációs vezetője, Lars Weisswange a Honor 4X korábbi bemutatása során azt hangsúlyozta, hogy a Honor arra törekszik, hogy olyan modelleket fejlesszen, melyek igazodnak a fiatal, már a digitális korban született felhasználók életstílusához és pénztárcájához is. A középkategória legtetejére célzott modell ajánlott végfelhasználói ára ennek megfelelően mindössze 65 900 forint.

A két SIM kártyát befogadó Honor 4X az első 4G-s Honor okostelefon 64 bites hardverrel és szoftverrel. A készülék teljesítménye lehetővé teszi az erőforrás-igényes alkalmazások és játékok futtatását is. A szíve a nyolcmagos Kirin 620 lapkakészlet, mely egyelőre a legfrissebb 4.4-es Android operációs rendszert hajtja. Ez még a nyár folyamán frissíthető lesz Android 5.0 rendszerre.

Huawei-Honor-4X2

A 4X erőteljes, 3000 mAh kapacitású akkumulátora akár több napnyi használatot biztosít egy feltöltéssel átlagos terhelés mellett. A modell elegáns és egyszerűségre törekvő formatervét a divatipar anyagai és textúrái inspirálták. A hátlapra felkarcolt textúrát gyémántvágóval maratják az anyagba, hogy biztosítsák a tökéletes tapintási élményt. Az előlap és a váz aránya 75 százalékos, amely az egyébként vékony készüléket kecsessé is teszi. A képernyő HD (1280×720 px) felbontású, és teljesen laminált a felette lévő üveghez.

A Honor 4X főbb jellemzői:

  • -5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi fényképezőgép.
  • -Erőteljes Kirin 620-as lapkakészlet 64 bites A53 nyolcmagos processzorral.
  • -Dual SIM foglalat, mindkét kártyához egyidejű hálózati csatlakozással.
  • -2 GB RAM memória és 8 GB belső tárhely, melyet microSD kártyával tovább lehet bővíteni.
  • -Nagy, 3000 mAh-es kapacitású akkumulátor, 590 Wh/l denzitással.
  • -5,5 hüvelykes érintőképernyő HD felbontással és 75 százalékos képernyő/váz aránnyal.
  • -EMUI 3.0 kezelőfelület Android 4.4 operációs rendszerrel, mely még a nyár folyamán frissíthető 5.0-s operációs rendszerre.
  • -A divatipar által inspirált, elegáns dizájn.

7

Meggyőző képalkotás

A Honor 4X 13 megapixeles elsődleges fényképezőgéppel és 5 megapixeles előlapi szelfi kamerával van felszerelve. A gyártó más készülékeihez hasonlóan a képkészítés ezzel a modellel is rendkívül gyors. A pillanatfelvételek használhatóságát megnöveli az újrafókuszálási lehetőség, mely biztosítja, hogy az elkészült képeken utólag is meg tudjuk változtatni a fókuszpontot. Az előlapi fényképezőgép szoftvere a szelfik készítését előnézettel segíti, majd az elkészült képeket automatikusan szebbé varázsolja. Emellett lehetővé teszi az izgalmas panoráma (széles képernyős) önarcképek készítését is.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés