Connect with us

technokrata

Májusban érkezik a Samsung Galaxy Tab A

SM-T550_001_Front_Gray_jpeg

Kütyük

Májusban érkezik a Samsung Galaxy Tab A

A mindennapi használatra tervezett szuperkönnyű Samsung Galaxy Tab A táblagép modern és elegáns külseje alatt hihetetlen teljesítmény és funkcionalitás rejlik, megfizethető árából adódóan pedig optimális választás mindenki számára. 

„A Galaxy Tab A pontosan azt kínálja, amit vásárlóink elvárnak a Samsung Galaxy családtól: stílust, megbízhatóságot és nagy teljesítményt” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója. „Az ultrakönnyű tablet méretét tekintve csupán 7,5 mm vastag, így az egyszerű használat mellett maximális hordozhatóság is jellemzi. Az új képernyőfelbontás maximalizálja a készülék által kínált vizuális élményt, amelyet pedig csak még tovább fokoz a legmodernebb kamera technológia. Ráadásul a Samsung a stílusnak és anyagnak ezt a fajta elsőrangú ötvözetét rendkívül versenyképes áron kínálja.”

SM-T550_001_Front_Gray_jpeg

Az optimális vizuális élmény

A vásárlók táblagép használati szokásaira reflektálva, a Galaxy Tab A 4:3 arányú kijelzőjét a vizuális élmény maximalizálására tervezték. Az új arányokkal rendelkező képernyő optimalizáltan tölti be a honlapokat, e-könyveket, e-magazinokat, így arányosabb és természetesebb vizuális élményt nyújt a felhasználóknak. Az új képernyőarányok előnyeit kiegészítve, a Galaxy Gifts-en keresztül olyan prémium tartalmakhoz is hozzáférhetnek a felhasználók, mint például a New York Times, az Economist vagy a Kindle for Samsung.

Korszerű kamera technológia

A hátlapi 5MP-es és az előlapi 2MP-es kamera biztosítja, hogy a felhasználók könnyedén és kiváló minőségben rögzíthessék a legfontosabb pillanatokat. Az Auto Focus az optimális képélességért felel, míg a One Shot Mode a zökkenőmentes váltást biztosítja a One Click Mode és a One Click Recording funkciók között. A Continuous Shot pedig akár 20 kép elkészítését is lehetővé teszi egyetlen érintéssel.

Újragondolt felhasználói felület

A táblagépen telepített Android 5.0 Lollipop operációs rendszer gondoskodik a készülék technológiai kifinomultságáról. A Samsung újratervezte a kezdőképernyő kinézetét, egyrészről annak érdekében, hogy megfeleljen a 4:3-as képernyőaránynak, valamint azért, hogy a drag and drop funkcióval a dokumentumok könnyedén áthelyezhetőek legyenek a Saját fájlok mappába. A kibővített funkciójú értesítő kártyáknak köszönhetően a felhasználók egyszerre akár öt értesítést is láthatnak a kijelzőn, a különböző tabok eltávolításával pedig a kijelző tetején látható kontaktok jobban áttekinthetőek, és a kedvencek mindig legfelül jelennek meg.

Az új Kids Mode

A Galaxy Essentials-ön vagy a Galaxy Apps-en keresztül letölthető Kids Mode-dal szülők nemcsak azt szabhatják meg, hogy gyermekük milyen alkalmazásokhoz fér hozzá, de akár azt is, hogy mennyi ideig használhatja a Galaxy Tab A készüléket. A készülék aktivitási riportja szintén a szülők segítségére siet abban, hogy figyelemmel kísérjék gyermekük táblagép használati szokásait. Ugyanakkor gyermekek személyre is szabhatják Galaxy Tab A készülékük kezdőképernyőjét, és olyan gyerekeknek tervezett menüpontokat használhatnak, mint például a Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart és a ‘Friends’ és ‘Play’ alkalmazások bizonyos részei. A Multi-Kids Profile egyszerre hat gyermek számára teszi lehetővé, hogy saját, személyre szabott profilt hozzanak létre.

SideSync 3.0

A SideSync 3.0 a kijelzőn látható adatok és ablakok zökkenőmentes megosztását biztosítja a táblagép és a PC monitor között. Ennek köszönhetően a felhasználók a távolból is megkapják a beérkező hívásokról és üzenetekről szóló értesítéseket. A Documentum Share pedig arról gondoskodik, hogy könnyedén mozgathassuk dokumentumainkat és mappáinkat tabletünkről a PC monitorjára.

Quick Connect

A Quick Connect használatával a Galaxy Tab A-n tárolt videókat könnyedén lejátszhatjuk egy Samsung Smart TV-n is, sőt fordítva, a tévén futó közvetítést is nézhetjük táblagépünkön. Továbbá, a Smart TV-n a táblagépre érkezett várható időjárástól és az aznapi teendőkről szóló napi jelentés is megtekinthető.

Microsoft alkalmazások

A Galaxy Tab A vásárlói Microsoft alkalmazások és szolgáltatások egész tárházát igénybe vehetik. A Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote és a Microsoft OneDrive lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén hozzáférjenek dokumentumaikhoz, fotóikhoz, és azokat a számukra megfelelő módon szerkesszék és tárolják. A Skype segítségével pedig a számukra legfontosabb emberekkel tarthatják a kapcsolatot.

A többfunkciós S Toll

Az S Tollal ellátott Galaxy Tab A tökéletes választás azok számára, akik egy olyan praktikus eszközt keresnek, amellyel mind személyes ügyeiket, mind pedig munkahelyi teendőiket kényelmesen intézhetik. Az S Tollal könnyedén kijelölhetünk és mozgathatunk tartalmakat, amíg a Smart Select funkció képek és szövegek mozgatására alkalmazható. Emellett, az S Toll folyamatosan frissíti az S Tervezőt, így a felhasználó napi teendői mindig naprakész állapotban lehetnek.

SM-T550_006_Dynamic_Gray

A Samsung Galaxy Tab A (LTE) 2015 májusától lesz elérhető Magyarországon. Az új tableten Android 5.0 Lollipop operációs rendszer fut, belsejében pedig egy 1.2GHz Quad processzor, 1.5GB vagy 2GB RAM (S Toll és LTE változatban) és 16GB tárhely rejlik. Ezen kívül, a készüléken egy Micro SD slot is található, így a felhasználók akár 128GB külső tárhellyel is bővíthetik a meglévő memóriát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek