Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is elérhető a Lumia 640

Kütyük

Már itthon is elérhető a Lumia 640

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 640 okostelefon már kapható és a Lumia 640 XL készülék is hamarosan elérhető lesz Magyarországon. A Lumia termékcsalád legújabb tagjai, a Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonok még személyesebb használatot és megnövelt teljesítményt kínálnak az integrált Microsoft Office élménynek, a OneDrive online-tárhelynek és a gyors 4G kapcsolatnak köszönhetően. A Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékek még ebben az évben frissíthetők lesznek a Windows 10 operációs rendszerre.

A dokumentumok, weboldalak, alkalmazások és játékok gyorsan és kényelmesen hozzáférhetők az 1GB memóriának és a négymagos Qualcomm® Snapdragon™ processzornak köszönhetően.

A fotók és videók bemutatása élmény a Lumia 640 készülék 5” méretű, és a Lumia 640 XL készülék 5.7” méretű HD kijelzőjén.

Lumia_640 Lumia_640_blue

A Lumia 640 okostelefon 2500 mAh-es és a Lumia 640 XL készülék 3000 mAh-es akkumulátorai közel 24 órás beszélgetési időt biztosítanak.

A Lumia 640 telefon 8 megapixeles, vagy a Lumia 640 XL készülék 13 megapixeles, Zeiss optikával ellátott kamerája még alacsony fényviszonyok között is részletgazdag fotókat készít. Mindkét modell LED vakuval és előretelepített Lumia Camera szoftverrel rendelkezik.

Lumia_640_XL_1 Lumia_640_XL_2

A Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonokon elérhető gyorsnézet képernyő segítségével a felhasználók

A készülékeken a legújabb Windows 8.1 operációs rendszer fut, Lumia Denim frissítéssel és az egy mozdulattal elérhető Action Centerrel, valamint az Élő Mappákkal.

A rendszeres Windows frissítéseknek köszönhetően a telefonok mindig a legújabb funkciókat és naprakész információkat biztosítják. A Windows 10 rendszer szolgáltatásai pedig még ebben az évben elérhetők lesznek a készülékekre.

“Az emberek olyan készülékeket szeretnének használni, amelyekkel még egyszerűbben válthatnak a munka és szórakozás között plusz költségek és kötöttségek nélkül” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója. “A Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonok a Microsoft szolgáltatások széles választékából kínálnak megoldást minden helyzetre – például az előre telepített Office Mobile alkalmazásokkal és OneDrive online-tárhellyel – a gyors 4G kapcsolatnak, az éles 5”, illetve 5,7” méretű kijelzőknek és a hosszú üzemidejű akkumulátoroknak köszönhetően.”

A 2015. június 30-ig megvásárolt, aktivált és a megadott alkalmazás segítségével regisztrált Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékekre a gyártó egy éves Office 365 Egyszemélyes (Personal) előfizetést biztosít, amely egy évre 1 Terabájtnyi OneDrive online-tárhelyet és egy éven át havonta 60 perc ingyenes Skype-percet is lehetővé tesz.[1] Ezen túl pedig egy éven át a legújabb Office programcsomagot biztosítja az új Lumia készülékeken, továbbá egy Windows vagy Mac számítógépen[2] és egy táblagépen.[3]

A Lumia 640 okostelefon fényes ciánkék és narancssárga színekben, valamint fehérben és matt feketében kapható. A Lumia 640 XL készülék pedig matt ciánkék és narancssárga színekben, feketében, valamint fényes és matt fehérben érhető el Magyarországon.

 

1 – A részletekért látogasson el az office.com/information oldalra! Skype-fiók szükséges. Kivétel különleges, premium vagy nem földrajzi számok. Mobiltelefonra történő hívások csak bizonyos országokban kezdeményezhetők. A Skype csak meghatározott országokban érhető el. További részletek itt olvashatók: FAQ.

2 – Office programcsomag tartalma: Windows PC-n és Androidon: World, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access

3 – Office programcsomag tartalma: Mac OS and iOS rendszerre: World, Excel,PowerPoint, OneNote, Outlook



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés