Connect with us

Hirdetés

technokrata

Debütált a világ legszebb androidos telefonja

Kütyük

Debütált a világ legszebb androidos telefonja

Bemutatkozott a szinte teljesen kávamentes LeTV okostelefon.

Mikor már mind nagyon várjuk az Oppo R7-es készülékét, mely szinte nem rendelkezik kerettel a kijelző jobb és bal oldalán, a kínai LeTV bemutatta rendkívül hasonló kialakítással érkező telefonját. Ide kapcsolódóan felhozhatnánk a Sharp AQUOS Crystal telefont, vagy a G2 példáját 2013-ból, melyek mind a kijelző körüli felesleges káva lekicsinyítésére állítottak remek példákat..

A LeTV telefon azonban valóban túlszárnyalta elképzeléseinket. Nem csak az említett keret gyönyörű, de az anyaghasználat is prémium érzetet ad. Mindemellett a kiemelkedő műszaki adatok sem maradtak el, hiszen belsejében egy nyolcmagos 2.2 GHz-es processzor működik 2 GB RAM-mal 16 GB belső tárhely társaságában. A 13 és 5 MP-es kameraszenzorok kiváló társai lesznek az 5,5 colos Full HD kijelzőnek, valamint a készülék két SIM kártyával is képes működni.

Érdekessége még, hogy nem micro USB hanem az új, 12 colos Macbook-on is látható Type-C USB-vel kell töltenünk. A LeTV egyébként egy Amazonhoz hasonló kínai online áruház, mely tulajdonosa Kína első videó streamelő oldalának valamint számos egyéb online tevékenységet is végez. Egyelőre ennyit tudtunk meg készülékükről, de reméljük hamarosan további részletek is napvilágot látnak.

Le_Superphone.0



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés