Connect with us

technokrata

Kiszivárogtak az LG G4 sajtófotói

lg-g4-microsite-leak8.0

Kütyük

Kiszivárogtak az LG G4 sajtófotói

Végre kikerült hogyan is fog festeni az új csúcsmodell.

Az új koreai csúcsmodellről egyre többet hallhattunk az utóbbi időben. Sorra szivárogtak ki az információk a telefonnal kapcsolatban, de most végre teljes egészében láthatjuk a készüléket. A sajtófotók egy fejlesztés alatt álló LG oldalról kerültek ki, és nem meglepő módon mindezt Evan Blass-nek köszönhetjük.

A pletykák beigazolódtak, hiszen a sajtóesemény meghívóján látott bőr felület tényleg egy opció lett a hátlapot illetően, valamint az előlap szénszálas mintázata is látható az eszközön. A legfrissebb információk szerint legalább hat különböző valódi bőr hátlap lesz elérhető, valamint a műanyag panellel is kérhető lesz a G4.

Az LG Quick Circle okostokon már az értesítéseinket is látni fogjuk, valamint a kamera is javulni a fog a tavalyi csúcsmodellhez képest. A 16 MP-es szenzor f/1.8 lencsét, lézeres autofókuszt és infravörös színspektrum analizálót kap a tökéletes fotókért. Az 5.5 colos QHD kijelző és a 3000 mAh-es akkumulátor természetesen most sem marad el. Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy minden részletre fény derüljön, hiszen április 28-án hivatalosan is debütál a G4.

lg-g4-microsite-leak8.0 lg-g4-microsite-leak14.0 (1)

lg-g4-microsite-leak14.0lg-g4-microsite-leak4.0lg-g4-microsite-leak5.0lg-g4-microsite-leak1.0lg-g4-microsite-leak2.0lg-g4-microsite-leak3.0lg-g4-microsite-leak10.0lg-g4-microsite-leak11.0lg-g4-microsite-leak12.0lg-g4-microsite-leak13.0 lg-g4-microsite-leak20.0Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek