Connect with us

technokrata

Kiderült: Nem az Apple rajongók a legfanatikusabbak

samsunglove

Kütyük

Kiderült: Nem az Apple rajongók a legfanatikusabbak

A Samsung örülhet, a Microsoftnak azonban még van min dolgoznia.

Gyakran azzal vádolják az Apple rajongókat, hogy az összes márka felhasználói közül ők a leginkább elvakultak és persze ők védik leginkább az általuk imádott termékeket. A SurveyMonkey által készített felmérés ugyanakkor rácáfol erre a feltevésre, hiszen az általuk végzett kutatást alapján a Samsung rendelkezik a legfanatikusabb rajongótáborral. A kutatók 5000 felnőttet kérdeztek meg, a válaszok alapján pedig a dél-koreai gyártó rendelkezik a leginkább lojális közönséggel.

Samsung Galaxy S5

Míg egy átlagos vállalat 19 pontot ér el a “lojalitás indexen” addig a Samsung 35 pontot gyűjtött össze, ez jelentősen több az Apple 28 pontjánál. Azért a kaliforniai vállalatnak sincs oka az aggodalomra, ugyanis a vevőelégedettségi indexen a legjobb eredményt érték el 41%-kal. Ez azt jelenti, hogy azok, akik valamilyen problémával néztek szembe nagyobb eséllyel távoztak boldogabban a szervizből, mint a többi gyártó felhasználói.

lojalitas

A felmérés nagy vesztese a Microsoft, a redmondi gyártó hiába igyekszik magát innovatívnak és fiatalnak mutatni, ez az üzenet a vevők fejébe még nem költözött be. A Samsung 35 és az Apple 28 pontjával szemben -8 (igen, mínusz) pontot szedtek össze.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek