Connect with us

Hirdetés

technokrata

Maradna a mobilpiacon a Sony

Kütyük

Maradna a mobilpiacon a Sony

Egyelőre nem akarják elhagyni a területet.

Nincs könnyű helyzetben a Sony, a japán vállalatot az elmúlt évtized során rengeteg csapás érte, legyen szó akár gazdasági, akár technológiai változásokról. Ennek az eredménye, hogy komoly átszervezésre kényszerültek, illetve egyes piacokat el kellett hagyniuk. A PC részleg után a televíziós és okostelefonos terület elhagyása merült fel, ám a legújabb információk alapján ez utóbbi még egy ideig biztonságban van.

SONY DSC

Catherine Cherry, a Sony Mobile angilai marketing vezetője egy interjúban határozottan kijelentette, hogy az ő céljuk a terület sikeressé tétele és egyáltalán nem tervezik, hogy elhagyják azt. Ez némiképp ellentmond Kazuo Hirai, a cég vezére által tett néhány héttel korábbi nyilatkozatnak, melyben már jelezte, hogy türelmi időszak van, ám ha ennek végére sem sikerül értékelhető eredményt felmutatni, akkor várhatóan túladnak a részlegen.

Az biztos, hogy a fejlesztés most sem áll le, már tervezik az Xperia Z4-et, illetve új középkategóriás Sony mobilok is megjelennek majd a piacon.

 

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés