Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megzavarodtak a HTC-nél? Itt a HTC One M8S

Kütyük

Megzavarodtak a HTC-nél? Itt a HTC One M8S

Nem elég, hogy idén megjelent a One M9, az előd egy újabb utódot kapott a One M8S személyében.

Az ember először áprilisi tréfának gondolta a HTC legújabb bejelentését a One M8S-t, pedig erről szó sincs, a tajvani gyártó tényleg keresztbe akar tenni a saját zászlóshajójának. Az általunk is tesztelt One M9 ugyanis igen nehéz helyzetben van, mivel bár egy kiváló készülékről van szó, nem rendelkezik elég újdonsággal, hogy az elődök tulajdonosai megrohamozzák a gyártó mintaboltjait. A “külső szemlélő” is a jól bevált külsővel találkozik, így piaci elemzők már a megjelenéskor komoly bukást jósoltak a készüléknek.

m8s2

Ha ez nem is történne meg és a szemkápráztató külső és az erős hardver mégis sikert aratna akkor bizony lenne ok az örömre. Ez azonban egyre nehezebben hihető el, mivel egy újabb kátyúval próbálják meg megnehezíteni az új zászlóshajó életútját. A One M9 mellé ugyanis megérkezett a One M8S, mely frissített hardverrel száll harcba a – lassan már döntésképtelen – vásárlók kegyeiért.

m8s

Az előlapot továbbra is az 5″-es Full HD képernyő foglalja el, mellette találjuk a BoomSound névre keresztelt hangrendszert és az 5 megapixeles előlapi kamerát. A hátlapon – az M9-től eltérően- továbbra is a dupla kamerarendszer foglal helyet, ám a 4 megapixeles UltraPixel egység helyett egy hagyományosabb, 13 megapixeles kamera található. A fémház egy nyolcmagos Snapdragon 615 dolgozik, négy 1 GHz-es és négy 1,7 GHz-es Cortex-A53-as processzormaggal. Az M8S-be 2 GB-nyi RAM és 16 GB-nyi microSD-vel bővíthető memória került. A 2,840mAh-es akkumulátorral érkező okostelefon várhatóan 150 ezer forint körüli áron kerül majd a boltok polcaira. 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés