Connect with us

technokrata

Minden részlet kiszivárgott a Huawei P8-ról

Kütyük

Minden részlet kiszivárgott a Huawei P8-ról

A TENAA adatbázisának köszönhetően már minden részlet napvilágot látott a készüléket illetően.

A régóta várt Huawei P8 műszaki adatai és dizájnja végre felkerültek az internetre. Mivel az eszköz már nagyon közel jár a megjelenéshez, a Kínai Távközlési Hatóságon is át kellett menni, ami a teljes specifikációlista és néhány fotó kiszivárgását eredményezte, ami felkerült a TENAA adatbázisába.

Őszintén szólva a készülék elődje is rendkívül impozáns volt, hiszen a P7 is karcsú kialakítással és minőségi anyagokkal rendelkezett. A P8, ahogy a képen is látszik, remek formatervezéssel érkezik, mely számunkra az iPhone 5-öt idézi, hiszen a hátlap fémből készült, tetején és alján pedig szintén üveg felületek találhatóak. Gyönyörű a vékony káva is a képernyő jobb és bal szélén, valamint az enyhe ív a fém keretben kiváló fogást ad majd az eszköznek.

Ami a teljesítményt illeti, egy 64 bites HiSilicon Kirin 930-as processzor működteti a telefont 3 GB RAM-mal és micro SD kártya bővíthetőséggel. A kijelző marad Full HD felbontású és 5,2 colos, a képekért pedig egy 13 MP-es kameraszenzor fele.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek