Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az iOS-es Todoist

Kütyük

Megújult az iOS-es Todoist

A népszerű to-do list alkalmazás új kezelőfelületet kapott.

Lassan Dunát lehetne rekeszteni a sok to-to list alkalmazással, azonban egy mindig kitűnt a többi közül. A Todoist kiváló választás lehet, ha egy kis szervezettségre vágyunk életünkben, hiszen remek funkcióival biztosan nem felejtjük el teendőinket.

A népszerű alkalmazás iOS-es verziója egy komoly ráncfelvarrást kapott a minap, és természetesen néhány új funkcióval is bővült a program.

Például többé nem kell létrehoznunk egy teendőt és utána beállítanunk az időpontot és az adott projektet, hanem elég csak beírnunk mikor és mit kell csinálnunk és az app automatikusan kitölti a kellő tageket.

Emellett már az adott teendő kezdetét és végének időpontját is betáplálhatjuk valamint a lista nézetben egyszerre több elemet is kezelhetünk, legyen szó színezésről vagy áthelyezésről.

A vállalat hónapokon keresztül vizsgálta a felhasználók viselkedését a programban, így az új fejlesztés a felmérés eredményeként jött létre, és biztosan kézre áll majd. Egy új Android verzión is dolgoznak azonban ez csak később lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés