Connect with us

technokrata

Itt a Layout: Izgalmas újdonság az Instagramtól

layout3

Kütyük

Itt a Layout: Izgalmas újdonság az Instagramtól

Szenzációs fotómontázsokat készíthetünk az új alkalmazással.

Nem mondhatnánk, hogy túlságosan sűrűn ad ki új programot az Instagram, az alap applikáción túl ugyanis mindeddig csak a Hyperlapse-ot kaptuk meg tőlük. Most azonban egy újabb programmal bővült a kínálat, hiszen bemutatkozott a Layout. A program lényege, hogy akár 9 fotót is kombinálhatunk egymással, ezáltal izgalmas fotómontázsokat készíthetünk a telefonunk képernyőjén.

layout2

Az Instagram nem meglepő módon számtalan filtert is elhelyezett a Layout-ban, így amellett, hogy érdekes kombinációkat készíthetünk, még speciális megoldásokkal is felvértezhetjük a születendő fotót. Az Instagramhoz hasonlóan a Layout is erősen a közösségi aktivitásra épít, így egyetlen gombnyomással meg is oszthatjuk a fotót.

layout1

Bónuszként egy Photo Booth funkciót is elhelyeztek a fejlesztők az alkalmazásban, segítségével négy selfie-ből egy önálló alkotást varázsolhatunk, csakúgy, ahogyan azt régen az utcai, önarckép készítő automaták tették. A Layout egyelőre iOS exkluzív, az Instagram ígérete szerint néhány hónapon belül Androidon is elérhető lesz az alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle