Connect with us

technokrata

Csábító ajánlat: Most érdemes G Flex 2-őt venni

gfex2

Kütyük

Csábító ajánlat: Most érdemes G Flex 2-őt venni

Extra garanciával érkezik az ívelt kijelzõs LG G Flex2 a Telenorhoz.

Magyarországra is megérkezett az LG hajlított kijelzős okostelefonjának második generációs verziója, az LG G Flex2. Hazánkban először a Telenor kínálatában érhető el a készülék, egyedi extra garanciális ajánlattal.

Az LG G Flex az elsõ okostelefon család, amelynek tagjai hosszában ívelt kijelzõvel jelentek meg. A nagyméretû, 5,5 collos kijelzõ a különleges formának köszönhetõen teljes felületén a szemnek ideális betekintési szöget biztosít, amely akár a MyTV, akár más képi tartalmak élvezetét fokozza. Az elegáns megjelenésû készülék kijelzõjét Gorilla Glass 3 védi. Hátlapja az LG mûhelyében fejlesztett, különleges öngyógyító mûanyagból készült, amely képes eredeti állapotra simítani felületén keletkezett kisebb karcolásokat. A Telenornál vásárolt készülékekre mindezen felül 1 éves, kijelzõ törésre érvényes extra garancia is jár az LG jóvoltából, mely az adott év során egy alkalommal vehetõ igénybe.

gfex2

Az LG G Flex2 további különlegessége a szuper gyorstöltés (Fast Charge). Az LG tesztjei alapján ezzel a megoldással 40 perc alatt 50%-os töltöttségi szint érhetõ el. A 3000 mAh-s akkumulátor teljes töltöttség mellett pedig akár 450 óra készenléti idõt biztosít. A fotózás szerelmesei 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral és lézeres autofókusszal ellátott hátlapi és 2,1 megapixeles elõlapi szelfi kamerával örökíthetik meg nagy pillanatokat. A kamera használatát a gesztus- és hangvezérlési lehetõség teszi kényelmessé. A készülék 16 GB belsõ tárhellyel rendelkezik, ami akár 128 GB-ig bõvíthetõ SD kártya segítségével.

Az LG G Flex2 az operátorok közül elsõként a Telenornál vásárolható meg március 25-tõl. A titán színben elérhetõ telefon MyTariff XXL tarifacsomaggal – melynek havidíja 17 990 Ft – 2 év hûségidõvel már 0 forint kezdõrészlettel elérhetõ, 22×2499 Ft havi részlettel, 990 Ft adminisztrációs díjjal (a készülék teljes ára 54 990 Ft).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle