Connect with us

technokrata

4G-t kapnak a feltöltőkártyások is: indul a Domino 4G!

Kütyük

4G-t kapnak a feltöltőkártyások is: indul a Domino 4G!

Mostantól a feltöltőkártyás Telekom ügyfelek is élvezhetik a 4G mobilinternet szolgáltatás előnyeit.

A Telekom feltöltőkártyás ügyfelei számára is elérhetővé teszi a 4G hálózatot, azaz már a Domino mobilinternet díjcsomagokkal is igénybe vehető a 4G mobilinternet szolgáltatás. Ezzel a Telekom jelenleg elérhető lakossági díjcsomagjainak mindegyike 4G-képessé válik.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél rendelkezzen 4G-képes készülékkel és 4G-képes SIM kártyával is. Ugyanakkor a Telekom  feltöltőkártyás díjcsomaggal rendelkező ügyfelei által jelenleg használt SIM kártyák nem alkalmasak a kapcsolódásra a 4G hálózathoz, ezért az ügyfeleknek SIM-kártya cserére van szüksége a szolgáltatás használatához. A 4G-képes SIM-kártya a Telekom  honlapján, a www.telekom.hu/4g_domino felületen díjmentesen igényelhető. A megrendelt SIM-kártyát az ügyfelek kényelmesen, otthonukban vehetik át a futártól.  A SIM-kártya csere az ügyfelek jelenlegi telefonszámát nem érinti, az változatlan marad, valamint a 4G szolgáltatás használatához nincs szükség díjcsomagváltásra sem.

A 4G szolgáltatás a mobilinternet új dimenzióját nyitja meg a felhasználók előtt, akik  megtapasztalhatják az internetezés valódi új élményét. A válaszidő csökkenése révén böngészés közben az oldalak gyorsabban töltődnek be, pillanatok alatt oszthatók meg a nagyméretű fotók és videók, és az akadásmentes videózás élményéről sem kell már senkinek lemondania.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek