Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel megy neki az iPhone 6-nak a Sony

Kütyük

Ezzel megy neki az iPhone 6-nak a Sony

Kiszivárgott néhány kép a Sony legújabb zászlóshajójáról.

Nincs könnyű helyzetben a Sony, a japán vállalat ugyanis az elmúlt időszakban képtelen volt felvenni a versenyt az Apple-lel és a Samsunggal a mobilpiacon. Mielőtt azonban végleg eldőlne, hogy eladják-e az okostelefonos részleget, egy újabb próbálkozással próbálják meg csökkenteni az iPhone 6 hegemóniáját.

xperiaz42

A főszerepet az onleaks csapata által most leleplezett Xperia Z4 kapja majd. Ez, az Xperia Z3 utódjaként piacra lépő készülék várhatóan mindent tartalmazni fog, amire a Sony jelenleg képes, így nyolcmagos processzorra, nagyfelbontású képernyőre és profi kamerára számíthatunk. Sajnos a pontos specifikációk egyelőre nem ismertek, így be kell érnünk a telefon külsejével.

xperiaz43

Ha ezek alapján ítélnénk, akkor nem gondolnánk, hogy igazán megerőltették volna magukat a Sony munkatársai, hiszen a Z4 a 2013-ban leleplezett Xperia Z formai nyelvét örökölte.

xperiaz44

Érdekesség, hogy az idei évben a Sony megszakította a korábbi rendszerét, így a féléves váltások helyett megpróbálják 3/4 évre nyújtani egy telefon modellciklusát, tehát a Z4-et leghamarabb a tavasz végén ismerhetjük meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés