Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért késik az új HTC One

Kütyük

Ezért késik az új HTC One

Tesztelők rájöttek arra, hogy miért kerül a tervezettnél később piacra az új zászlóshajó.

Eredetileg március 16-ra várták, hogy a tajvani piacon elrajtoljon a HTC újdonsága, a One M9. A gyártó ugyanakkor jelezte, hogy ezt sajnos nem tudják megtenni, szoftveres problémák miatt. A szűkszavú közlemény magyarázata mostanra született meg, mivel egy teszt során, a Snapdragon 810 chipsettel rendelkező készülék rendkívüli módon felhevült. 

m9tulhevul

Összehasonlításképp, a GFXBench futtatása közben az előd 38,7°C -ával szemben 55,4°C-ra melegedett fel a One M9, ez pedig óriási különbség. A tesztelők ugyanakkor felfedezték, hogy az olyan játékok mint az Asphalt 8 vagy az Assasin’s Creed: Pirates közben a telefon hűvös maradt, azaz a hardveres helyett inkább szoftveres problémákkal állunk szemben.

jeffgordontweet

Jeff Gordon, a tajvani gyártó kommunikációs vezetője egy tweetben reagált az eseményekre, üzenetében kijelentette, hogy bárhogyan is próbálkoznak, az M9 szoftvere jelenleg nem végleges, így efféle hibák előfordulhatnak. Az biztos, hogy a HTC-nek igyekeznie kell, hiszen a konkurensek sem tétlenkednek. A  Galaxy S6 mellé ugyanis rövidesen megérkezik az Xperia Z4 és az LG G4 is, vagyis igen impozáns palettából választhat majd az, aki androidos zászlóshajó vásárlásán töri a fejét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés