Connect with us

technokrata

Beadta a derekát a Nintendo: Jönnek a mobilos játékok

nintendo2

Kütyük

Beadta a derekát a Nintendo: Jönnek a mobilos játékok

Új címekkel készül a telefonokra a japán gyártó.

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartotta a Nintendo, hogy konkurens platformokra készítsen játékot. Az okostelefonok azonban jöttek, láttak és hódítottak, így a japán óriásnak nem maradt más lépése, mint az eladások növelésének érdekében lazítani egyet azon a bizonyos gyeplőn. A DeNA-val kötött partneri viszony azonban nem azt jelenti, hogy holnaptól Super Mario-val játszhatunk az androidos mobilunkon, a szerződés értelmében ugyanis elsősorban új játékok kitalálásán dolgoznak majd.

nintendo2

Ha a régi, ismert  játékok nem is, egy közös online rendszer biztosan eléri majd az okostelefonokat és a táblagépeket, a Nintendo ugyanis bejelentette, hogy egy Steam-hez hasonló szolgáltatást indít majd. Ebben pedig a cég saját konzoljait birtoklók  mellett a külsős termékeket használó nintendosok is tagok lehetnek.

nintendo1

Érdekesség, hogy “véletlenül” feltűnik a kiadott ábrán egy NX rendszer is, ez valószínűleg a Wii U utódját jelenti. Sajnálatos módon erről aztán végképp nem voltak hajlandóak semmit elárulni a gyártó képviselői, ám szivárogtatás jól jelzi, hogy már a bemutatóhoz közelít a termék.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek