Connect with us

technokrata

Vodafone-os vagy? Ennek örülni fogsz!

ipad_1

Kütyük

Vodafone-os vagy? Ennek örülni fogsz!

Május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást, jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

A Red szolgáltatáscsomag most egy új, immár az egész családnak kellemes szórakozást kínáló szolgáltatással egészül ki, mondta a vezérigazgató-helyettes.  A Red Mozi kínálatában megtalálhatóak a legújabb filmek és sorozatok, régebbi klasszikusok, ismeretterjesztő filmek és gyermekműsorok is. A családok védelmében természetesen könnyen beállítható és testre szabható gyerekzárat is tartalmaz a szolgáltatás, tette hozzá Alexandre Froment-Curtil.

A Red Mozi katalógusában olyan stúdiók filmjei és sorozatai tekinthetőek meg – döntő többségében külön díj nélkül – , mint  többek között a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók.

iphone_3

A Red Mozi hetente legalább egy, akár a DVD bolti megjelenésével azonos időben a kínálatba kerülő Red Premier filmmel jelentkezik majd. A Premier hetén díjmentesen megtekinthető filmek között márciusban a Fury (Harag – Brad Pitt), az Expendables 3 (Feláldozhatók 3 – Sylvester Stallone, Jason Statham, Mel Gibson, Harrison Ford és többek között Arnold Schwarzenegger), A Wall Street farkasa (Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey), a 12 év rabszolgaság (Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Brad Pitt), vagy a Grace – Monaco csillaga (Nicole Kidman és Tim Roth) című filmek szerepelnek.

A premierek mellett jelenleg csak a Red Moziban lehet megnézni Magyarországon a John Malkovich nevével fémjelzett Crossbones – Kalózháború című sorozatot.

A Red Mozi előfizetését a felhasználó öt különböző eszközzel  használhatja, melyek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast  segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek.

ipad_1

A Red Mozit a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy  WiFi-n lehet elérni és az alkalmazott adaptive streaming technológiának köszönhetően soha nem látott gyorsasággal lehet belenézni egy-egy filmbe, vagy megkeresni egy kedvenc jelentet.

A Red Mozi kínálatában szereplő fizetős sorozat epizódok, illetve filmek 90-800 forintért tekinthetőek meg, a filmek kölcsönzési ideje 48 óra és ez idő alatt akár több részben, vagy több alkalommal is meg lehet őket nézni.

A Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, sőt, a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek