Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyerj egy G Flex 2-t az LG fotópályázatán!

Kütyük

Nyerj egy G Flex 2-t az LG fotópályázatán!

Az LG Magyarország „LG – Keresd az ívet” című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Az ívelt formavilág az LG termékportfóliójában a televíziók, monitorok és telefonok terén is megjelenik. A tavaly debütált ívelt G Flex sorozat második készüléke, a LG G Flex2 március második felétől Magyarországon is kapható lesz. A piacon egyedülálló hajlított csúcstelefon a fotózásban is igen erős, 13 megapixeles kamerával és lézeres autofókusszal érkezik. Éppen ezért a debütálásra fotópályázattal készül a vállalat.

LG G Flex2_2

A ma induló és március 31-ig tartó fotópályázaton az #lg_keresdazivet hashtaggel Instagramra feltöltött képpel lehet indulni, egy játékos több képpel is nevezhet. A pályázó által készített fotónak épített vagy természeti környezetünkben lévő ívet, vagy íveket kell ábrázolnia, legyen szó például építészeti motívumról vagy a természet íves szépségeiről. A képeket elbíráló zsűri tagjai Soós Bertalan fotós, és az LG Magyarország munkatársai.

További információk és játékszabályzat az LG Magyarország Facebook oldalán és honlapján érhetők el: http://www.lg.com/hu/gflex2-keresdazivet



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés