Connect with us

technokrata

Lehetetlen lesz nyom nélkül ellopni az androidos telefonokat

Kütyük

Lehetetlen lesz nyom nélkül ellopni az androidos telefonokat

A ma kiadott Android 5.1-es frissítés számos javulást hozott a telefonvédelemben.

A hetekig tartó várakozás és találgatások után végre megérkezett az Android 5.1. A Google rendszerének új verziója most nem látványos megoldásokkal bővíti telefonjaink funkcióit, hanem a biztonságra és a megbízhatóságra került a hangsúly.

Az újdonságok közé tartozik a több SIM kártya támogatása, és a HD hanghívás hálózaton keresztül. A legfontosabb talán a telefonvédelem, azonban reméljük sosem kell majd használnunk. Az új rendszer lehetővé teszi, hogy ellopott vagy elvesztett telefonunkat megtaláljuk akkor is, ha azon visszaállították a gyári beállításokat. Sajnos ez a funkció csak az 5.1-es Androiddal érkező, új készülékekre vonatkozik, de a jövő androidos eszközeit szinte lehetetlen lesz nyom nélkül ellopni.

Emellett a gyorsbeállítások között már a Wifi és Bluetooth hálózatokat is könnyebben kezelhetjük, hiszen nem kell belépni a teljes beállításokba. Egyelőre még csak a Nexus 6 és 9 szoftverfrissítése garantált, de reméljük idővel minden szolgáltatóhoz és gyártóhoz eljut a rendszer.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp