Connect with us

technokrata

Hihetetlen olcsó lett az ASUS Zenfone 2

Kütyük

Hihetetlen olcsó lett az ASUS Zenfone 2

Az ASUS új készüléke több verzióban is elérhető, melyeknél a képernyő mérete és felbontása valamint a RAM-ok száma változik.

Az ASUS legújabb termékcsaládja a CES-en mutatta meg magát először, most azonban már pontos árakat is megtudtunk. A full extrás csúcsmodell egy 5,5 colos Full HD felbontású IPS kijelzővel büszkélkedhet, melyet egy 2,3 GHz-es Intel Atom processzor működtet 4 GB RAM-mal. A fotókért egy 13 MP-es főkamera (kéttónusú villanóval) és egy 5 MP-es belső kamera felel. A relatív vékony képernyőkeret és a dual SIM-et is támogató Cat 4-es LTE kapcsolat biztosan elnyeri majd tetszésünket. Ezen modell ára 285 dollár.

Az említett készülék 2 GB RAM-mal rendelkező változata mindössze 221 dollár, valamint ha a Full HD felbontástól is megválunk és beérjük egy 720p-s panellel, akkor már csak 190 dollárt kérnek érte. Az alapmodell kijelzője szintén 720p-s, azonban már csak 5 colos és csak 158 dollárba kerül.

Az értékesítés elsőként Tajvanon kezdődik a napokban, de később Kínában, Szingapúrban, Franciaországban és Olaszországban folytatódik, és reméljük hazánkba is elér majd a gyártó új modellje.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek