Connect with us

technokrata

Jól teljesítenek a Sony zászlóshajói

z3sony

Kütyük

Jól teljesítenek a Sony zászlóshajói

A Sony elégedett a jelenlegi modelljeinek sikerességével, így az utódokra még várnunk kell.

Kétségtelen tény, hogy a Sony számára nem úgy alakult a Sony-Ericsson utáni élet, mint ahogy azt korábban tervezték. A vállalat az önállósodással egyértelműen arra számított, hogy a korábbiaknál nagyobb sikereket könyvelhetnek majd el, ez pedig nem teljesült. Talán nem is véletlen, hogy egyre több esetben röppen fel a pletyka, miszerint a részleg komplett értékesítését fontolgatja a japán óriás.

z3sony

Akármit is hoz a jövő, Tim Harisson, a cég kommunikációárt felelős alelnöke szerint a jelenlegi, Z3, Z3 mini és Z3 Tablet típusokkal fémjelzett kínálat igen jól teljesít, így nem látják okát annak, hogy a közeljövőben piacra lépjenek az Xperia Z4-gyel. Mindez azért is érdekes, mert eddig épp a Sony volt az, aki a megszokott egy év helyett fél évente lépett elő az új zászlóshajókkal. Valószínű, hogy a költségcsökkentés és a konkurencia éves frissítési üteme vezetett oda, hogy ők is a hagyományos ciklikusság mellett tegyék le a voksukat.

Ha tehát minden a tervek szerint alakul, akkor várhatóan a nyár folyamán ismerjük meg az új, minden eddiginél jobb Xperia Z4-et.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle