Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elstartolt a Nokia N1, avagy az androidos iPad mini

Nokia N1

Kütyük

Elstartolt a Nokia N1, avagy az androidos iPad mini

A Nokia sem érkezett üres kézzel az MWC-re, hiszen útjára indította az N1-et. A 4:3 képarányú tablet Nokia márkajelzéssel látott napvilágot, azonban valójában a Foxconn készítette az eszközt.

A  teljesen alumínium N1 megszólalásig hasonlít egy iPad minire, azonban Android 5.0 rendszert kapott, valamint a Nokia által készített Z Launcher az alapértelmezett indító. Különlegessége az, hogy a tartalmakat a képernyőre rajzolt betűkkel is elérhetjük, így meg sem kell keresni az adott alkalmazást vagy névjegyet az eléréshez. Előlapján egy 7,9 colos, 2048 x 1536 felbontású kijelző csücsül, és mindez a 6.9 mm-es, 318 grammos házzal bámulatosan hozza az iPad élményt.

 

Nokia N1

A működésért egy 2.3 GHz-es Atom processzor felel 2GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel, ami a 250 dolláros ár mellett igan nagylelkű. A gyakran látott micro USB helyett egy Type-C USB-t látunk a készülék alján, ami a legújabb sztenderddel gondoskodik a csatlakozásról. Egyelőre Kínában érhető el a termék, azonban a pletykák szerint Európa sem marad ki a jóból.

Nokia N1 Nokia N1



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés