Connect with us

technokrata

Ha túl idős vagy, drágább a Tinder Plus

Kütyük

Ha túl idős vagy, drágább a Tinder Plus

27 év fölött drágábban adja prémium szolgáltatását az ismert társkereső szolgáltatás.

Az Egyesült Királyságban megjelent a Tinder prémium szolgáltatása, és a legnagyobb meglepetést az áraknál láthattuk. A népszerű társkereső alkalmazás fizetett verziója mindössze 6 dollár havonta, mellyel korlátlan like-okat kapunk és vissza is navigálhatunk az előző megtekintett személyre. A Tinder Plusért 27 év felett azonban már 23 dollárt kérnek havonta.

A jelek szerint a Tinder vagy nem akarja az idősebb felhasználókat támogatni, vagy csak lehetőséget látott a fizetőképes keresletre, és ezért emeli az árat a kor függvényében.

A vállalat vezetője, Sean Rad hisz a Plus szolgáltatás sikerességében, hiszen elmondása szerint néhány felhasználó már szinte teljesen függővé vált, és az extra funkciókért fizetni is fognak – ahogy ez a Evening Standardnek adott interjújából kiderült. Azonban megemlítette azt is, hogy jól tudja, hogy nem mindenkinek szólnak az újítások, és nem is akarják, hogy mindenki éljen a lehetőséggel. Nos a jelek szerint különösen akkor, ha 27-nél idősebbek vagyunk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek