Connect with us

technokrata

Már mobilon is megtalálhatod a legjobb recepteket a NoSalty-val

Kütyük

Már mobilon is megtalálhatod a legjobb recepteket a NoSalty-val

Megérkezett Magyarország legnépszerűbb receptoldalának mobiltelefonra optimalizált verziója, mellyel még könnyebb és egyszerűbb a site immár több mint 47.000 receptje és saját szerkesztett tartalma közötti böngészés. A NoSalty ezzel egyidőben megkezdte a mobilhirdetések értékesítését is.

„A NoSalty összes oldalletöltésének már több mint 20%-a mobilról érkezik, ezért az új évben az első és legfontosabb feladatunknak azt tekintettük, hogy mielőbb minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk ennek az egyre növekvő tábornak” – mondta Zalai Ágnes, a Nosalty vezérigazgatója.

A NoSalty mobilverziójának legnagyobb előnye, hogy áttekinthető, egyszerű navigáció teszi lehetővé a gyors tartalomelérést. A mobilverziókon megszokott menü és a kereső ikonja például állandó sticky-ként folyamatosan követi az oldalt a gördítéskor, így mindig kéznél van a kereső és a teljes tartalom listája.  „Az m.nosalty.hu megtervezésekor fontos volt, hogy a látogatók számára legrelevánsabb tartalmat helyezzük előtérbe. A kezdőlapról indulva három főmenüpontból lehet választani: receptek, cikkek, kategóriák. Így a recepteket és a magazintartalmat minden aloldalról egyszerűen, gyorsan és logikusan megtalálhatjuk a már megszokott design és struktúra szerintA részletes receptkereső menüpont alatt az asztali nézetben használatos recept listaoldali szűrőit helyeztük el, így a leggyakoribb keresési opciók beállításával gyorsan megtalálható a kívánt receptkínálat. A receptkategóriákat új listanézettel tettük átláthatóbbá, és helyben megtalálhatjuk a receptjellemezőket is, a két kategóriatípus sorrendje ugyanis megcserélhető” – mesél az új fejlesztés részleteiről Sas Orsolya, a NoSalty  fejlesztési és művészeti igazgatója, és egyben a site mobilverziójának design-, UX- és funkcionális tervezője.

Mindemellett, ha valakinek mégis hiányozna a korábbi megjelenés, az a lap alján található gombbal könnyedén visszaválthat az asztali nézetre.

Mától a hirdetők számára is elérhetőek a mobilfelületek, a NoSalty saját értékesítő csapata megkezdte a mobilhirdetések értékesítését, Török Noémi vezetésével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák