Connect with us

technokrata

A Schneider Electric az MWC környezetvédelmi projektjének szponzora

Kütyük

A Schneider Electric az MWC környezetvédelmi projektjének szponzora

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője a 2015-ös GSMA Mobile World Congress (MWC) környezetvédelmi projekt szponzoraként a szakkiállítás környezettudatosságot célzó zéró emissziós programjait támogatja. Ezek közé tartozik a Global Mobile Awards környezetbarát mobileszköz díj is, melynek felkarolásával a vállalat az energiahatékonyság és a környezetvédelem iránti elkötelezettségét kívánja kifejezni. Az MWC ez irányú törekvéseit alátámasztja, hogy az esemény a 2014-es évben a világ legnagyobb szakmai kiállításának számított, amelynek szén-dioxid-kibocsátása a nemzetközileg elismert PAS 2060 szabvány szerint nulla volt.

A rendezvény szén-dioxid kibocsátásának csökkentése mellett a kezdeményezés másik apropója, hogy tájékoztassa a résztvevőket a szervezet fenntarthatósági céljairól, valamint hogy őket is környezetbarát gondolkodásra ösztönözze. A GSMA kiemelten fontosnak tartja az általa szervezett események környezeti hatásainak mérséklését: csökkenti a nyomtatott anyagokból származó hulladék mennyiségét, ösztönzi az anyagok helyszíni újrahasznosítását és újrafeldolgozását, valamint a digitális aláírási és elektronikus eszközök használatát. Továbbá az MWC szervezője, a Fira Barcelona, a kiállítók és a helyi partnerek együttműködésével törekszik arra, hogy a Mobil Világkongresszus a lehető legalacsonyabb terhelést gyakorolja a környezetre.

Global Mobile Awards

A „zöld mobil díj” hangsúlyozza a mobiltechnológiák szerepét az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságok, ágazatok és életmódok fejlődésében. Ennek eszközei a jobb energiahatékonyság, a szén-dioxid-kibocsátás ellentételezése, valamint az alternatív energiaforrások, az újrahasznosítás, a megtakarítás, az utazás, a gyártás és a logisztika költségeinek csökkentése, továbbá a környezetbarát fogyasztás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle