Connect with us

technokrata

Okosabb mint gondolnánk: Itt az új HTC One

onem91

Kütyük

Okosabb mint gondolnánk: Itt az új HTC One

A megszokott külsővel, ám új belsővel érkezik a One sorozat legújabb tagja.

Leleplezte a HTC One legújabb kiadását tajvani gyártó. Az M9 kódnevű újdonság külsejében az első, M7-es variánsra hasonlít, a gyártó gyakorlatilag 2013 óta nem frissítette a telefon ezen részét. No nem mintha ez probléma lenne, a minőségi fém ház még mindig sok vevőt nyer majd meg. Csakúgy, ahogy az M8-asban megismert, 5,1″-es Full HD felbontású Super LCD3 képernyő is.

onem92

Az előlapon ezen túl még a Dolby Sound technológiával segített BoomSound sztereó hangszórók is megtalálhatóak, mellettük pedig egy 4 megapixeles UltraPixel kamerával találkozhat a vásárló. A Galaxy S6 mellett a HTC One M9 is megkapta a Qualcomm Snapdragon 810-es platformját, benne négy, 2 GHz-en üzemelő Cortex-A57 maggal és négy, 1,5 GHz-es Cortex-A53 maggal. A 3GB RAM-mal szerelt One M9 rendelkezik LTE, NFC, Bluetooth 4.1, WiFi ac és GPS támogatással is. A hátoldalra szerelt kamerával 20 megapixeles fotókat készíthetünk, akár RAW kiterjesztésben is. A 4K videófelvételre képes telefon burkolata egy 2840 mAh-es akkumulátort rejt. 

onem93

A One M9 a már megismert HTC Sense legújabb,  7-es kiadásával érkezik, az Android 5.0 Lollipop-ot futtató telefonra a gyártó mérnökei számtalan, egyedi applikációt is elhelyeztek. A telefon ezüst, fekete és arany, arany-rózsaszín színekben kerül majd piacra, az árusítása várhatóan még ebben a hónapban megkezdődik. Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek