Connect with us

technokrata

Az Android One ingyenes adatforgalmat hozhat néhány applikációnak

android-one

Kütyük

Az Android One ingyenes adatforgalmat hozhat néhány applikációnak

A Google mindent megtesz azért, hogy legnépszerűbb applikációk adatforgalma ingyenes legyen az Android One használóknak.

Az Android One indításának célja az volt, hogy a Google élményt elhozzák a belépő kategóriás készülékek piacára is. Ezek a készülékek egyenesen a Google-tól kapják majd a rendszerfrissítéseket, így nem avulnak el olyan gyorsan, mint ha a gyártók kezelnék ezeket, hiszen sokszor nem nagyon törődnek ezekkel a telefonokkal egy új szoftverfrissítéskor.

Az Android One néhány kijelölt piacon működik csak, és próbálja segíteni azokat a felhasználókat, akik nem tehetik meg, hogy csúcskészülékeket használjanak. Egy újabb nagyszerű hír érkezett ide kapcsolódóan, miszerint a keresőórás azon dolgozik, hogy az Androido One rendszeren néhány applikáció díjmentes internetet kapjon, azaz használatukat ne számlázzák ki az előfizetőnek.

Az un. “zero rating” koncepció nem új, hiszen a szolgáltatók hasonló módon kezelik adminisztrációs végfelhasználóknak készült applikációikat, így a Google most mindent megtesz, hogy az olyan appok, mint a Facebook vagy a WhatsApp ingyenesek legyenek a kijelölt piacokon.

android-oneSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle