Connect with us

technokrata

Kipróbálható a mobilos Windows 10

windows10_1

Kütyük

Kipróbálható a mobilos Windows 10

Már letölthető az újdonság próbaverziója.

Tegnap éjszaka elérhetővé tette a Windows 10 okostelefonokra szánt kiadásának próbaverzióját a Microsoft. A még igen korai verziót a Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 é Lumia 830 típusú telefonokra lehet feltelepíteni. Ahogy az alábbi videóban Joe Belfiore el is mondja, a mostani kiadás még igen kevés újdonságot tartalmaz a várható funkciók közül, a Microsoft jelenleg gőzerővel dolgozik a további megoldások beépítésén.

Szerencsére azért mostanra is jutott érdekesség, a frissített kezdőképernyőn túl a megújult értesítési központot és az okosabb Cortanat is kipróbálhatják az érdeklődők. A legfontosabb azonban nem az, hogy a telefon gördülékenyebbé és jobbá válik, hanem az, hogy vele együtt a PC és a táblagép is, hiszen a Windows 10 lényege, hogy ezen eszközök egyazon funkciókkal rendelkeznek majd, így, ha az egyiken eligazodunk, a másikkal sem lesz majd probléma.

A Windows 10 várhatóan az ősz folyamán jelenik majd meg, ám arról jelenleg nincs információ, hogy ez az összes platformra is igaz, vagy elsőként az asztali gépeken találkozhatunk majd az új ablakossal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák