Connect with us

technokrata

Rendberakja mobil rendszerét az Apple

ios-81-640x426

Kütyük

Rendberakja mobil rendszerét az Apple

Stabilabb és minden eddiginél könnyebben használható lesz az iOS 9.

Az évek során elképesztő mértékben felgyorsult az iOS fejlesztésének üteme, hiszen bár az évenkénti váltást már a megjelenés óta stabilan tartja a kaliforniai gyártó, mégis, a fejlesztők egyre több új funkciót kénytelenek belezsúfolni azonos idő alatt a rendszerbe. Ez nemcsak stabilitásbeli, de felhasználásügyi problémákat is okoz, hiszen amellett, hogy több ízben is lefagyásokkal találkozhatnak a felhasználók, az utólagos toldozások miatt bonyolultabbá is válik az iOS használata.

ios-7-three-phones

A legújabb információk szerint ennek idén véget vet az Apple, mivel az iOS 9 az eddigi, több száz új fejlesztés helyett lényegesen kevesebbel érkezik majd, a fő hangsúly a stabilitásra és a hibák kijavítására helyeződik a vállalat fejlesztőinél. Egyes források elképzelhetőnek tartják, hogy ez a támogatott készülékek listájának alapos csökkenéséhez vezet majd, csakúgy, ahogy az OSX Snow Leopard idején az Apple leszámolt a Power PC alapú eszközökkel, úgy most ezt tenné az iPhone 5C-nél régebbi modellekkel is. A valószínűbb azonban, hogy ezt inkább egy drasztikusabb korlátozással oldja meg az Apple, azaz míg eddig az 1-2 generációval korábbi készülékek az új funkciók nagy részében részesültek, addig most komolyabb hiányosságokkal kell majd szembenézniük a tulajdonosoknak, a stabilitásért cserébe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd