Connect with us

technokrata

Lassítani próbál a Sony

Kütyük

Lassítani próbál a Sony

A japán gyártó valószínűleg visszatér az egy éves ciklusra, így a következő csúcsmodell később érkezik, mint gondoltuk.

Már közeleg a Mobile World Congress, ismertebb nevén a MWC, ahol a legnagyobb gyártóbb lerántják a leplet legújabb csúcskészülékeikről. A március eleji rendezvényen a HTC M9 a Samsung S6 az S6 Edge, valamint LG G4 is bemutatkozhat a pletykák szerint.

Ezen készülékekről már mind sokat olvashattunk, azonban a Sony oldalán kicsit csendesebbek a vizek. Tudván, hogy egy kevésbé sikeres éven van túl a japán gyártó, érthető hogy óvatosan mozog a piacon. Az Xperia Blog ismeretlen forrásai szerint a közelgő MWC-n nem is fognak bemutatni új készüléket, ugyanis visszatérnek az egy éves ciklushoz, azaz csak évente mutatnak be új készülékeket.

Azt is megtudhattuk, hogy ennek egyik oka, hogy még nem készültek el az új Z4-es csúcsmodellel. A várható érkezés a szeptemberi IFA rendezvény időszaka.

Véleményünk szerint nem ártana egy kis lassítás egyik gyártónak sem, hiszen a korábbi trendekkel ellentétben már minden gyártó féléves ciklusonként újítja meg termékpalettáját, és ebből sok probléma, kiforratlan megoldások és sokszor bugos szoftverek kerülnek a felhasználókhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle