Connect with us

technokrata

Gázzal működő telefontöltő tarolt a Kickstarteren

Kütyük

Gázzal működő telefontöltő tarolt a Kickstarteren

A Kraftwerk akár 11-szer képes feltölteni telefonunkat.

Meg sem tudnánk számolni hány megoldás született már telefonjaink rövid üzemidejének megoldására. Láttunk már egészen apró külső akkumulátorokat és töltővel rendelkező táskákat is. Az eZelleron azonban egyedi módon oldaná meg problémánkat, és elindította a Kickstarteren a világ első töltőgázzal működő hordozható telefontöltőjét.

Akármennyire is furcsának és veszélyesnek hangzik, elmondásuk szerint a Kraftwerk rendkívül hatékony és biztonságos. Akár 11-szer feltölthetjük fele iPhone-unkat, és táskánkba téve sem lesz semmi baja. Ügyes formatervezésének köszönhetően masszív de igen könnyű is az eszköz. Természetesen nem csak telefont tölthetünk vele, hanem minden USB-n tölthető elektronikus eszközt, ezért valóban hasznos lehet egy-egy túrázás vagy hosszú utazás alkalmából.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a hagyományos külső akkukkal szemben, a Kraftwerknek mindössze 3 másodpercre van szüksége a feltöltődéshez, és töltőgázt szinte bárhol vásárolhatunk már. Már lezárult a projekt, és sikeresen összegyűjtöttek 500 000 dollárt az első szállításokra és gyártásokra, azonban ha megtetszett a jószág 99 dollárért még mindig előrendelhetjük jövő februári érkezéssel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle