Connect with us

technokrata

Gázzal működő telefontöltő tarolt a Kickstarteren

Kütyük

Gázzal működő telefontöltő tarolt a Kickstarteren

A Kraftwerk akár 11-szer képes feltölteni telefonunkat.

Meg sem tudnánk számolni hány megoldás született már telefonjaink rövid üzemidejének megoldására. Láttunk már egészen apró külső akkumulátorokat és töltővel rendelkező táskákat is. Az eZelleron azonban egyedi módon oldaná meg problémánkat, és elindította a Kickstarteren a világ első töltőgázzal működő hordozható telefontöltőjét.

Akármennyire is furcsának és veszélyesnek hangzik, elmondásuk szerint a Kraftwerk rendkívül hatékony és biztonságos. Akár 11-szer feltölthetjük fele iPhone-unkat, és táskánkba téve sem lesz semmi baja. Ügyes formatervezésének köszönhetően masszív de igen könnyű is az eszköz. Természetesen nem csak telefont tölthetünk vele, hanem minden USB-n tölthető elektronikus eszközt, ezért valóban hasznos lehet egy-egy túrázás vagy hosszú utazás alkalmából.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a hagyományos külső akkukkal szemben, a Kraftwerknek mindössze 3 másodpercre van szüksége a feltöltődéshez, és töltőgázt szinte bárhol vásárolhatunk már. Már lezárult a projekt, és sikeresen összegyűjtöttek 500 000 dollárt az első szállításokra és gyártásokra, azonban ha megtetszett a jószág 99 dollárért még mindig előrendelhetjük jövő februári érkezéssel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd