Connect with us

technokrata

A Facebook szembeszáll a Foursquare-rel

Kütyük

A Facebook szembeszáll a Foursquare-rel

Elindult a Tippek funkció tesztelése.

Ha nem tudjuk épp melyik koncertre menjünk, vagy hol lehet a legjobb pizzát enni a közelben eddig a Fousquare, a Yelp és talán a Google Now lehetett a segítségünkre. Most azonban egy újabb versenyző próbálja elnyerni figyelmünket és mivel már jól ismerjük, biztosan könnyű dolga lesz.

A Facebook elkezdte a “Tippek” menüpont tesztelését, mely elhelyezkedés alapján ajánl fel helyeket és információkat. Mindig csak a közelben lévő helyekről gyűjti az érdekességeket, és ha elérhető az opció, felül látni fogjuk a Tippek gombot. Itt ismerőseink fotóit és bejegyzéseit láthatjuk, ha már jártak az adott helyen, valamint alapvető információkat, mint nyitvatartás vagy a hivatalos weboldal címe. Természetesen a hely Facebook oldalát is megtalálhatjuk itt.

Sajnos böngészni külön nem lehet az éttermek vagy látnivalók között, hiszen GPS alapján dobja ki a találatokat, de biztosan segítségünkre lesz, hiszen csak egy gombnyomásra lesz szeretett Hírfolyamunktól. A funkciót egyelőre New York és könyékén tesztelik, de hamarosan elérhető lesz világszerte a frissítés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin