Connect with us

technokrata

Készíts profi fotókat Moment tok segítségével!

Kütyük

Készíts profi fotókat Moment tok segítségével!

Az iPhone 6 kamerája már önmagában lenyűgöző, ha azonban közelebb akarunk kerülni a professzionális fotózáshoz valami többre lesz szükségünk. A Moment telefontokkal egészen új szintre emelhetjük telefonunk kameráját.

A Kickstarteren indult startup már korábban is készített külső kameralencséket az iPhone-okhoz, most azonban egy kompakt megoldással álltak elő. Nem csak különböző lencséket ajánlanak, hanem fotógombbak rendelkező telefontokot, és egy külön alkalmazást is készítettek.

A telefon érzékeli melyik lencsét helyeztük fel, és az ahhoz tartozó szoftveres funkciókat, különlegességeket azonnal elérhető is teszi. A tok saját gombelemmel működik (amellyel kapcsolatban üzemidőt nem tettek közzé), és egy kétállású fotógombot is elhelyeztek jobb oldalán, mellyel félig illetve teljesen lenyomva élesíthetjük illetve el is készíthetjük képeinket.

Az kiegészítő Bluetooth-on keresztül csatlakozik az iPhone-hoz, így a párosítás is rendkívül egyszerű. Ha a mobilos fotósáz szerelmesei vagyunk a Moment Case kiváló választás lehet, és most a projekt hivatalos Kickstarter oldalán ára mindössze 125 dollár egy lencsével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák