Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így festenek majd a Windows 10 mobilapplikációi

Kütyük

Így festenek majd a Windows 10 mobilapplikációi

Igaz az új rendszer még nem elérhető, a Windows Phone Daily-nek köszönhetően láthatjuk miként alakulnak át alkalmazásaink.

Minden operációs rendszer megélte a külső belső megújulás időszakát az elmúlt években. Először az iOS 7 majd az Android Lollipop vett le minket a lábunkról modern, letisztult új dizájnnal. Most a Windows Phone készül átalakulni a hamarosan megjelenő Windows 10 rendszerfrissítésnek köszönhetően.

Korábban már láthattunk képeket arról hogyan fest majd a rendszer kezdőképernyője a ráncfelvarrás után, és most az alkalmazásokat is megismerhetjük közelebbről. A Windows Phone Daily összegyűjtette a legjobb kiszivárgott képeket, melyeken a régi és az új alkalmazások külsejét tekinthetjük meg. Mint látjuk a Neowin és a Verge is külön köszönetet érdemel a fotókért.

Az megújult programok szakítanak a vízszintes, elcsúsztatható oszlopok struktúrájával, mely jellegzetessége volt eddig a Windows Phone-nak. Az elrendezés is sokkal kompaktabb, de a legtöbb helyen még mindig megtartották a fekete felületeket az AMOLED kijelzős készülékek alacsonyabb energiahasználatáért.

Forrás: Windows Phone Daily (via Androbit)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés