Connect with us

technokrata

Továbbra is verhetetlen a Xeropan nyelvtanuló app

Kütyük

Továbbra is verhetetlen a Xeropan nyelvtanuló app

Alig néhány hónap telt el azóta, hogy a magyar fejlesztésű Xeropan berobbant az applikációk piacára, és máris bezsebelte az Appra magyar! verseny 1. helyezését. Több mint 30.000 letöltő szavazott már bizalmat az alkalmazásnak, mely Android és iOS platformon is elérhető!

Büszkék lehetünk a hazai fejlesztőkre, egy debreceni csapat igencsak megcsillogtatta tudását és kreativitását és olyan értéket tettek le az asztalra, ami világszerte milliók számára kínál nyelvtanulási lehetőséget. A Xeropan interaktív nyelvtanító alkalmazás több mint 150 magyar fejlesztésű alkalmazás közül ért el 1. helyezést Életmód kategóriában az Appra magyar! pályázaton.

Válasz a nyelvtanulás problémáira

Adott a helyzet, problémánk van a nyelvtanulással, be kell látni sokan már attól stresszelünk, ha az utcán egy külföldi útbaigazítást kér tőlünk. A berögözött nyelvtanulási szokások viszont egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához. Ezt felismerve a Xeropan alternatív megoldást kínál, szabaddá, játékossá és izgalmassá tette a nyelvi különbségek áthidalását. Egy olyan közösségi élményé, ami bárhol, bármikor átélhető.

A Xeropan jellegzetességei

A Xeropan az 1. olyan KÖZÖSSÉGI nyelvoktató applikáció, melynek tananyagát a felhasználók inspirálják, hiszen bárki elküldheti téma javaslatát, melyből aztán a csapat remek napi leckéket kreál. A mindennapi élethelyzeteket feldolgozó anyagok szórakoztatóak, érdekesek, izgalmasak és remekül fejlesztik szókincsünket, szövegértésünket, az egyedi hanganyagoknak köszönhetően pedig a helyes kiejtés elsajátítása is garantált. Ha bizonytalanok vagyunk jelenlegi tudásunkat illetően szintfelmérő teszt tart tükröt elénk, ha elég felkészültnek érezzük magunkat átélhetjük a dolgozatírás izgalmát, kitartásunkért cserébe pedig dicséreteket zsebelhetünk be. Akikben pezseg a versenyszellem még izgatottabbak lehetnek, hiszen lehetőség van az osztálytársak szókincséről is képet kapni az által, hogy láthatjuk elért eredményeit.

És ez még nem minden!

A Xeropan azonban nem elégedett meg ennyivel, sajátos nyelvtani magyarázatokkal is megkülönböztette magát versenytársaitól. Ezt az opciót választva az alkalmazás kiemeli a szövegben található fontosabb nyelvtani tartalmakat, szabályokat. Az applikáció magába foglal egy teljes értékű angol nyelvtankönyvet is, amely 6 nehézségi szint alapján lett fő csoportokra osztva, azon belül pedig a már megszokott témakörök alapján könnyedén navigálhatunk az egyes nyelvtani tartalmak között. A hab a tortán pedig az, hogy hét nyelvre specifikálták az applikációt, ezzel világszerte kínálva lehetőséget a hatékony nyelvtanulásra. Kell ennél több?

Rengeteg meglepetést tartogatnak!

„Imádnivaló játék, még több tananyag, tematikus leckék, chatelés, lehetőségek tárháza vár!”
Az alkalmazás számtalan új opcióval fog gazdagodni a közeljövőben! A játékkal kombinált leckék és tematikák révén olyan tudásra tehetünk szert, mely magabiztossá tehet minket, ha angol nyelven kell hivatalos ügyeket intéznünk, szállodai szobát foglalnunk, de könnyen elboldogulhatunk könyvtárban, reptéren, utazási irodában, moziban vagy ruhaüzletben, tulajdonképpen bárhol! A tartalom mellett a design és más funkciók tekintetében is izgatottak lehetünk! Kreatív játékok, színes animációk, versenyek, chatelési lehetőség vár a felhasználókra!

Neked találták ki!

„Az applikációnkat ajánljuk mindazon embereknek, akik még csak most kezdték az ismerkedést az angol nyelvvel, vagy a nyelvvizsgájukra készülnek, vagy akár már felsőfokon beszélik az angol nyelvet. Mindenkinek, aki nyitott a fejlődésre, akinek céljai vannak és azok eléréshez szüksége van a hatékony nyelvtudásra.” – üzeni Al-Gharawi M. Attila, a Xeropan társalapítója.

Google play link:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.xeropan&hl=hu
iOs App Store link: https://itunes.apple.com/hu/app/xeropan-kreativ-angol-tanulas/id899256917?Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle