Connect with us

technokrata

Már itthon is kapható a Lumia 535

Kütyük

Már itthon is kapható a Lumia 535

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok 39990 forintos javasolt kiskereskedelmi áron kaphatók Magyarországon.

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezőbb áron teszik lehetővé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék.

A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.

Az előre telepített Office Mobile csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.

A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.

A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.
A nagy, 5” méretű qHD kijelzőn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office Mobile alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.

Az 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérből, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.

A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradnak le.

“Sok felhasználónak, főleg a fiatalabb, technológiában jártas generációnak fontos, hogy mindig a legújabb zászlóshajó készülékek tulajdonosai lehessenek, ám sokszor ezt nem engedhetik meg maguknak” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok ugyanakkor a legújabb Windows Phone 8.1 frissítéssel, a Lumia Denimmel és a legjobb beépített szolgáltatásokkal teszik lehetővé felhasználóik számára, hogy hatékonyságukat növeljék.”

A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok feketében és fehérben, valamint élénkzöld, narancssárga, sötétszürke és ciánkék színekben kaphatók Magyarországon.

Technikai jellemzők

Operációs rendszer: Windows Phone 8.1 Lumia Denim frissítéssel

HERE térkép- és helymeghatározási szolgáltatások: Ingyenes globális HERE Maps és HERE Drive+; Ingyenes HERE Transit, mely elérhető az Áruházban

Kijelző: 5” qHD 960×540 kijelző, napfényben olvasható

Akkumulátor: 1905 mAh akkumulátor

Processzor: 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processzor

Elsődleges kamera: 5 MP AF, Lumia Camera, LED vaku

Másodlagos kamera: 5 MP nagy látószögű, FWVGA 864*480 videofelbontás

Memória: 8GB belső memória + 15GB ingyenes OneDrive felhő alapú tárhely, microSD 128GB-ig bővíthetőSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle