Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kapható a Lumia 535

Kütyük

Már itthon is kapható a Lumia 535

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok 39990 forintos javasolt kiskereskedelmi áron kaphatók Magyarországon.

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezőbb áron teszik lehetővé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék.

A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.

Az előre telepített Office Mobile csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.

A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.

A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.
A nagy, 5” méretű qHD kijelzőn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office Mobile alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.

Az 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérből, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.

A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradnak le.

“Sok felhasználónak, főleg a fiatalabb, technológiában jártas generációnak fontos, hogy mindig a legújabb zászlóshajó készülékek tulajdonosai lehessenek, ám sokszor ezt nem engedhetik meg maguknak” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok ugyanakkor a legújabb Windows Phone 8.1 frissítéssel, a Lumia Denimmel és a legjobb beépített szolgáltatásokkal teszik lehetővé felhasználóik számára, hogy hatékonyságukat növeljék.”

A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok feketében és fehérben, valamint élénkzöld, narancssárga, sötétszürke és ciánkék színekben kaphatók Magyarországon.

Technikai jellemzők

Operációs rendszer: Windows Phone 8.1 Lumia Denim frissítéssel

HERE térkép- és helymeghatározási szolgáltatások: Ingyenes globális HERE Maps és HERE Drive+; Ingyenes HERE Transit, mely elérhető az Áruházban

Kijelző: 5” qHD 960×540 kijelző, napfényben olvasható

Akkumulátor: 1905 mAh akkumulátor

Processzor: 1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processzor

Elsődleges kamera: 5 MP AF, Lumia Camera, LED vaku

Másodlagos kamera: 5 MP nagy látószögű, FWVGA 864*480 videofelbontás

Memória: 8GB belső memória + 15GB ingyenes OneDrive felhő alapú tárhely, microSD 128GB-ig bővíthető



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés