Connect with us

technokrata

Új kihívója érkezett az iPad mininek: itt a HP Pro Slate 8

Kütyük

Új kihívója érkezett az iPad mininek: itt a HP Pro Slate 8

A HP új készüléke igaz kicsit le van maradva hardverek és szoftverek terén, mégis kiváló választás lehet, ha egy androidos tabletre vágyunk.

Az iPad mini 4:3-as képaránya kimondottan kedvelt a felhasználók körében és ezt a gyártók is kezdik észrevenni. A Google referencia tablete (Nexus 9) is ilyen aránnyal érkezett, és most a HP is bemutatta saját készülékét hasonló képernyővel.

Két releváns modell emelhető ki a HP új Pro Slate termékcsaládjából, a Pro Slate 8 és Pro Slate 12. A két tablet a specifikációk terén szinte alig tér el, azonban a nagyobb képernyős modell jóval kevesebb pixellel érkezik, ami nem valami csábító a magasabb ár mellett (570 USD). Az alacsony 162 ppi pixelsűrűséggel szemben a kisebb variáns egy gyönyörű 2048 x 1536 felbontású panelt kapott, amivel egy kiváló opcióvá válhat az androidos tablet piacon.

Külsejüket tekintve leginkább a HTC One M8-hoz hasonlíthatnánk őket, köszönhetően a sztereó előlapi hangszórónak és a szürke borításnak.

Belsejében egy Snapdragon 800-as processzor működik 2 GB RAM-mal, ami annak ellenére, hogy nem a legújabb chip, garantáltan nem fog problémát jelenteni a teljesítmény terén.

Mindkét eszközhöz kapunk egy HP Duet Pen tollat, mellyel olyan funkciókat érhetünk el, mint a Samsung Note termékeinél. Sajnos csak Android 4.4-es KitKat-tel érkeznek az említett készülékek, és az árak sem jelentenek kompenzációt az kicsit elmaradott hardverek és szoftver terén. A Pro Slate 8 450 dollárért a Pro Slate 12 570 dollárért lehet majd a miénk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom