Connect with us

technokrata

Töltsd kétszeres sebességgel telefonodat a SONICable-lel!

Kütyük

Töltsd kétszeres sebességgel telefonodat a SONICable-lel!

Újabb remek startup tarol az Indiegogo-n.

Az okostelefonok hihetetlen gyors fejlődésével nehéz lépést tartani. Az egyre bővülő funkcióknak köszönhetően, egyre több energiára van szüksége készülékeinknek, és hiába az energiatakarékos processzoroknak, az akkumulátorok nem tudják kellő mértékben kielégíteni korunk legfejlettebb hardvereit. Éppen ezért napi gyakorisággal töltenünk kell telefonjainkat, ami hosszú órákig is eltarthat.

Hogy ezen időt nyerjünk, egy újabb remek startup segít minket a SONICable formájában. A reverzibilis USB kábel csaknem kétszer olyan gyorsan tölti készülékeinket, mint hagyományos társai. Ezt a rajta lévő Sonic Switch kapcsolóval érhetjük el, mellyel az adatátvitel és a gyors töltés funkciókat kapcsolhatjuk át.

A startup már több, mint 8-szorosan túlteljesítette kitűzött célját, de ez nem is meglepő, hiszen minden készülékkel használhatjuk a hasznos kiegészítőt (micro USB és Lightning kábelek). Az induló előrendelések csaknem mind elkeltek, de a 27 dolláros verziót még elérhetjük a projekten keresztül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp