Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Note és a Mi Note Pro

Kütyük

Bemutatkozott a Xiaomi Mi Note és a Mi Note Pro

Az új termékekkel a kínai gyártó kész szembeszállni az Apple-el is.

A mai napon két kiváló Xiaomi termékkel lett gazdagabb a világ, ugyanis megérkezett a Mi Note és a Mi Note Pro. A két csaknem tablet méretű készülék magabiztosan állhat a gyorsan növekvő gyártó termékpalettájának élére.

A Mi Note Pro először kapta meg a QHD felbontást a Xiaominál, és az 1440 x 2560 pixel hihetetlen éles képet ad az 5.7 colos kijelzőn. A telefon megkapta a Snapdragon 810-et is, mellyel legyőzhetetlen lesz teljesítmény terén. Ez 4 (az igen!) GB RAM-mal és egy Adrano 430-as grafikai gyorsítóval egészül ki. Adattárolás céljából 64 GB áll rendelkezésünkre. Itt azonban még nincs vége. A fotókért egy elülső 4 Ultrapixeles szenzor és egy hátulsó 13 MP-es Sony BSI szenzor felel, kéttónusú vakuval, és a 450 megabites Cat.9-es LTE modemmel a villámgyors adatkapcsolat sem lesz akadály. Ára 150 forint körül lesz, és 3090 mAh akkujának köszönhetően gond nélkül bírja majd a hosszabb megpróbáltatásokat is.

A Pro elnevezés nélküli modell szintén egy 5.7 colos kijelzővel érkezik, azonban csak 1080p felbontást kapott. A motorháztető alatt egy Snapdragon 801-es chip működik 3 GB RAM-mal és egy AAdreno 330-as grafikai gyorsítóval, amely egyáltalán nem mondható egy lassú architektúrának. A Dual SIM megoldás két 4G képes SIM kártyát is támogat, ami remek hír lehet sok felhasználó számára. Belső tárhelye 16 illetve 64 GB-os verzióban választható, ezenkívül a kamerák és az akkumulátor nem különbözik a két telefon esetében. Ára 100 000 forint körül lesz, míg a 64 GB-os modell 125 000 magyar pénzbe kerül majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp