Connect with us

technokrata

Melyik okostelefonnak bírja legtovább az akkumulátora egy feltöltéssel?

Smartphone

Kütyük

Melyik okostelefonnak bírja legtovább az akkumulátora egy feltöltéssel?

Ha eleged van abból, hogy a legújabb okostelefon csodák már néhány óra után a töltő után könyörögnek, nézd meg, hogy melyik kütyü bírta legtovább az Expert Reviews tesztjén.

Napjainkban bizony egyáltalán nem ritka, hogy egy felhasználónak a telefonja a legféltettebb kincse. Azok, akik a munka mellett a szórakozás során is aktívan támaszkodnak hőn szeretett készülékükre, óriási érvágás lehet egy telefon elvesztése, vagy éppen otthonhagyása. Ez utóbbi leggyakrabban azon tulajdonosok rémálma lehet, akik olyan modell mellett tették le a voksukat, aminek finoman fogalmazva is kis kapacitású az akkumulátora.

Az Expert Reviews csapata úgy döntött, hogy készít egy átfogó tesztet annak érdekében, hogy a legközelebbi vásárlásunk során egy igazi üzemidőbajnok készülékre tehessünk szert. A teszt során a Pókember 2 HD verzióját játszották le folyamatosan a telefonokon, majd megnézték, hogy egy ilyen, intenzív igénybevétel során meddig marad “ébren” a tesztkészülék.

how-smartphone-save-working-weekends

A legtovább a Sony Xperia Z3 Compact bírta, ez a modell 20 óra 1 percen át játszotta a filmet. A második helyre a Galaxy Note 4 futott be, a Samsung modellje 18 óra 55 percen keresztül tartott ki. A dobogó legalsó fokára szintén egy Xperia futott be, a Z3 18 óra 29 perccel segítette az impozáns eredmények eléréséhez a Sony-t.

Érdekesség, hogy abban az esetben, amikor a platform alapján vizsgáljuk a modelleket, akkor az Apple telefonjai győznek, ezek átlagosan 13 óra 25 percig játszották a filmet, míg az androidos modellek ilyen típusú felhasználás esetén 11 óra 40 percig nélkülözik a töltőt. A Microsoft alapú termékek pedig átlagosan 10 órán át bírják.

Akkumulatoruzemido1
akkumulatoruzemido2akkumulatoruzemido3
akkumulatoruzemido4Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp