Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol késik a Lollipop?

Kütyük

Hol késik a Lollipop?

A Google ismét kiadta az aktív Android szoftververziók felhasználási arányát.

A Google legfrissebb havi jelentéséből sok mindent megtudhatunk. A Play Store adatai szerint még mindig a Jelly Beam dominál a rendszerverziók között, és a KitKat csak a második a sorban. Az Ice Cream Sandwich és a Gingerbread közel 7 illetve 8 %-os részesedése is rendkívül meglepő.

A Jelly Bean sikerét ebben a felvázolt formában az okozhatja, hogy jóval több verzió készült belőle, így előnyben van a KitKattel szemben. A 4.1 4.2 és az Android 4.3 is ide sorolható, melyek külön-külön már nem képesek megelőzni a frissebb rendszert.

A Lollipop fel sem került a listára, ami elég szomorú hír a Google-nek, hiszen nem a várt ütemben fogynak az Android 5.0-ás készülékek (Nexus 5, Nexus 9, Moto X stb.). Emellett a régóta ígérgetett szoftverfrissítéseket sem kaptuk meg a gyártóktól, annak ellenére, hogy már megkezdték azok kiküldését. Bizonyára emlékszünk, hogy az LG G3 esetében december végére ígérték Magyarországra a nyalókás rendszert, de valahogy mégis megfeledkeztek rólunk. Reméljük nem hagynak cserben hűn követett gyártóink és hamarosan elhozzák az új szoftvereket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés