Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a G Flex 2

Kütyük

Bemutatkozott a G Flex 2

Az LG a CES rendezvényen mutatta be a G Flex utódját.

Az LG a CES-en a minap bemutatta az G Flex utódját, mely nemes egyszerűséggel a G Flex 2 nevet kapta. Az immár kisebb, 5.5 colos kijelző felbontása 1080p, amin a koreai gyártó saját üvegfelülete található, mely elmondásuk szerint 20%-kal erősebb, mint az ismert Gorilla Glass 3.

Természetesen a görbület ismét része a testnek, de már valamivel intenzívebb az ív. Elöl 700 mm hátul 650 milliméter a görbület körének átmérője. A rettentően kedvelt öngyógyuló felület a hátlap is sokat fejlődött az előd óta, és már csak másodpercek kellenek a karcok eltüntetésére.

Egyéb hardverek terén átvette a sikeres LG G3 specifikációit. Megkapta az optikai képstabilizálást, a 13 MP-es szenzort, a dubpla flash LED-eket. A selfiekért egy 2.1 MP-es kamera felel, valamint az egészet egy Qualcomm Snapdragon 810 működteti 2 GB RAM-mal. Tárhelynek 16 vagy 32 GB-ot ajánlanak és az akkumulátor 3000 mAh. Az eszköz Platinum Silver és Flamenco Red színekben lesz kapható.

Meglehetősen versenyképesnek tűnik a hajlítható testű, szupergyors készülék, és a hónap végére már meg is jelenik Dél-Kóreában. A világ más pontjaink sajnos még várnunk kell a megjelenéshez.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés