Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a G Flex 2

Kütyük

Bemutatkozott a G Flex 2

Az LG a CES rendezvényen mutatta be a G Flex utódját.

Az LG a CES-en a minap bemutatta az G Flex utódját, mely nemes egyszerűséggel a G Flex 2 nevet kapta. Az immár kisebb, 5.5 colos kijelző felbontása 1080p, amin a koreai gyártó saját üvegfelülete található, mely elmondásuk szerint 20%-kal erősebb, mint az ismert Gorilla Glass 3.

Természetesen a görbület ismét része a testnek, de már valamivel intenzívebb az ív. Elöl 700 mm hátul 650 milliméter a görbület körének átmérője. A rettentően kedvelt öngyógyuló felület a hátlap is sokat fejlődött az előd óta, és már csak másodpercek kellenek a karcok eltüntetésére.

Egyéb hardverek terén átvette a sikeres LG G3 specifikációit. Megkapta az optikai képstabilizálást, a 13 MP-es szenzort, a dubpla flash LED-eket. A selfiekért egy 2.1 MP-es kamera felel, valamint az egészet egy Qualcomm Snapdragon 810 működteti 2 GB RAM-mal. Tárhelynek 16 vagy 32 GB-ot ajánlanak és az akkumulátor 3000 mAh. Az eszköz Platinum Silver és Flamenco Red színekben lesz kapható.

Meglehetősen versenyképesnek tűnik a hajlítható testű, szupergyors készülék, és a hónap végére már meg is jelenik Dél-Kóreában. A világ más pontjaink sajnos még várnunk kell a megjelenéshez.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp