Connect with us

technokrata

Végre lesz mire költeni spórolt pénzünket

Kütyük

Végre lesz mire költeni spórolt pénzünket

Megérkezett a Tonino Lamborghini 88 Tauri okostelefon.

Ha az embernek elég sok pénze van, és már nem tudja mire költeni, eljön az idő, hogy a 128 GB-os arany iPhone 6 már átlagos lesz a szemében. Éppen ezért olyan telefongyártók, mint a Vertu és a Tonino Lamborghini nagy szerencséjükre készítenek olyan telefonokat, melyekre egy kisebb vagyont is elkölthetnek.

A Lamborghini legújabb modelljét a CES rendezvényen tekinthette meg először a nagyközönség. A készülék a 88 Tauri nevet viseli és minden egyes részlete a méregdrága státusszimbólumot erősíti. A 6300 dolláros készülék borjúbőr és rozsdamentes acél bevonatot kapott, mellyel egy szavunk sem lehet, ha minőségről beszélünk. Összesen 5 bőr és 3 fém anyag közül válogathatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt.

A specifikációk terén sem maradhatott le az okostelefon, és így egy 20 MP-es kamerát, egy 5 colos 1080p-s kijelzőt, 64 GB belső tárhelyet, egy 3200 mAh-es akkumulátort és egy négymagos, 2.3GHz-es Snapdragon 801-es processzort tudhat magáénak 3 GB RAM-mal. Ez nem semmi a Dual LTE SIM támogatása és a 13 DJ Ravin által komponált csengőhang mellett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp