Connect with us

technokrata

Nemsokára itt a HTC One M8 utódja

Kütyük

Nemsokára itt a HTC One M8 utódja

Már érkeznek a pletykák a HTC következő csúcskészülékéről.

Senkit sem lep meg, hogy az alig több, mint fél éves HTC One M8 utódjáról már most érkeznek a pletykák. Az M9 néven bemutatkozni készülő telefont, a gyártó szokásához híven év elején mutatják majd be, és a hírek szerint nagy eséllyel tarolhat az csúcskészülékek között.

A One M8 alumínium testéért már eddig is odavoltak a vásárlók, azonban tanulva a hibákból egy még nagyszerűbb készülék lát hamarosan napvilágot. A Bose sztereó hangszórók is megmaradnak, amit kétség nélkül sokat emlegettek a tesztelők, és a Full HD kijelzőt most egy 5,5 inches QHD panel váltja le. A gyors működésért egy Snapdragon 805 processzor és 3 GB RAM felel majd, és a fotózás terén sem lehetünk elégedetlenek a 16MP-es optikai képstabilizálással ellátott szenzornak köszönhetően. Az előző 4 Ultrapixeles egység bizony nem volt elegendő korunk mohó kütyüszerelmeseinek.

Az almagyártóval ellentétben nem sajnálták növelni a vastagságot a nagyobb akkumulátor érdekében, így a 3500 mAh remek társunk lesz a hosszabb napokon is. Reméljük ezúttal felhagynak a teljesen felesleges logót tartalmazó sávval az előlapon, és nem lesz túlméretezett a készülék.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek