Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eljött az ívelt monitorok kora is

Kütyük

Eljött az ívelt monitorok kora is

A Samsung bemutatta legújabb, 27 hüvelykes S27D590C Full HD ívelt monitorát, amely forradalmi újítást visz a szórakoztató tartalmak megjelenítésébe. Ívelt kialakításának és innovatív funkcióinak köszönhetően ugyanis eddig nem tapasztalat vizuális élményben részesülhetnek a felhasználók.

„Az új, 27 hüvelykes ívelt monitorunk új magasságokba emeli az otthoni filmnézést és játékot. A feledhetetlen szórakoztatási élményről pedig nemcsak az egyedi, ívelt kialakítás gondoskodik, hanem az átfogó szórakoztatási funkciók, a hihetetlen képminőség és a lenyűgöző, stílusos kialakítás is” – mondta Seoggi Kim, a Samsung Electronics Kijelző Divíziójának alelnöke.

Tökéletes Vizuális Élmény

Az S27D590C ívelt kialakítása a szokásos síkképernyős monitorokhoz képest fejlettebb vizuális élményt nyújt, mivel a képernyő egységes nézési távolságot biztosít bárhonnan is nézzük. Az ív megfelel az emberi szem természetes görbületének, így a néző szinte teljesen belemerülhet a játékok és filmek világába. Arról nem is beszélve, hogy a képernyő íveltsége szélesebb látómezőt és nagyobb mélységérzetet tesz lehetővé, így a nézők panoráma-szerű élményt kaphatnak, miközben a kijelző 3D-hez hasonló hatást kelt. A 3D-s látvány olyan belső nézetes játékok során élvezhető ki leginkább, mint a verseny- és repülő szimulátorok, szerepjátékok vagy akciójátékok.

A függőlegesen és vízszintesen is 178 fokos betekintési szögével az ívelt monitor függőleges igazítás (VA) panele minden helyzetben optimális vizuális élményt nyújt, és minimalizálja a képek torzulását is. Ezen felül az S27D590C Mega Dynamic Contrast Ratio technológiája 3000:1 értékű magas kontrasztarányt és 350 cd/m2 fényerőt biztosít, így a képek sokkal tisztábbak és élénkebbek.

Szórakozásra tervezve

Az új, fejlett szórakoztatási funkcióknak köszönhetően a játékok és multimédia tartalmak teljesen új dimenzióba kerülnek. A beépített, 5 wattos dupla hangszóró magas minőségű sztereó hangzásban részesíti a felhasználókat, és a rajta található játék üzemmód funkció is egyetlen gombnyomással elindítható. A játék üzemmód intelligensen felismeri a képernyőn történő változásokat, kijavítja a homályos képeket, feljavítja a színeket, és finomhangolja a kontrasztot a játékbeli cselekmények jobb láthatósága érdekében.

A monitor tiszta és egyszerű megjelenése is hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók az ívelt képernyő által nyújtott fejlett vizuális élményt zavaró tényezők nélkül élvezhessék. Kifinomult kialakítása miatt a képek úgy tűnnek, mintha a lebegnének a levegőben, ami azonnal lenyűgözi a nézőt. A felhasználók mindemellett könnyedén állíthatják a betekintési szöget a döntési funkció használatával, minimalizálva a képernyőn megjelenő tükröződést. Ráadásul egyszerűen a falra is felszerelhető, hiszen akár 100×100 mm VESA állvánnyal is használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés