Connect with us

technokrata

Megérkezett a Honor 3C

honor-3c

Kütyük

Megérkezett a Honor 3C

Alig egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor máris egy új modellt dob a piacra. A csúcsteljesítményű Honor 6 készülékhez hasonlóan 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik Magyarországra, a nagy testvéréhez képest kevesebb, mint feleannyiért.

A Honor 3C kialakítását lekerekített formák jellemzik, melyek a könnyű fogást segítik. A készülék 5 hüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel bír, mely közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál. A Honor ez esetben is odafigyelt arra, hogy a váz kecses és keskeny legyen, így az csak 31 százaléknyit takar ki az előlapból, a többit a képernyő uralja.

A készülék szíve egy négymagos MediaTek processzor (4×1,3 GHz), melyet 2 GB műveleti memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a Honor 3C a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is gond nélkül futtatható a telefonon. A 8 GB-os belső tárhely microSD kártyával bővíthető.

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a szabadalmaztatott energiagazdálkodási technológiával ez 300 óra készenléti időt biztosít. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is.

A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti.  Az egyszerű és zökkenőmentes használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 Ft-os fogyasztói áron.

honor-3cSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek