Connect with us

technokrata

Itt a Facebook Groups: csoportkezelő alkalmazás a Facebooktól

Facebook-Groups-App

Kütyük

Itt a Facebook Groups: csoportkezelő alkalmazás a Facebooktól

A Facebook Creative Labs divíziója újabb applikációt tett elérhetővé a minap, mely most a csoportjainkra fókuszál. A különálló alkalmazás mától elérhető iOS és Android rendszerekre egyaránt, és célja, hogy csoportjainkat még könnyebben kezelhessük.

Szerencsére a groups funkciók az eddigi módon is elérhetők lesznek, így nem feltétlenül muszáj letöltenünk az új szoftvert, ellentétben a Messengernél látott újításokkal.

A vállalat elmondása szerint minden hónapban 700 millió felhasználó használja a csoportokat, ezért jól jöhet egy olyan alkalmazás, mellyel ezek kezelése egyszerűbb és átláthatóbb lesz. A új program megnyitásakor azonnal látjuk a csoportok tevékenységeit, melyeknek tagjai vagyunk akárcsak a Facebook kezdőlapján az összes bejegyzést.

A Facebook Groups használatával nem kell végigkattantgatnunk minden egyes csoportot, hogy lássuk mik a fejlemények, elég ha görgetünk, mint a news feed-en. Az alkalmazás természetesen ingyenes, és ha valóban sok csoportnak vagyunk a tagja megérhet egy próbát az új szolgáltatás.

Facebook-Groups-App

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle