Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Jolla táblagépe

Kütyük

Itt a Jolla táblagépe

Bemutatkozott a finn gyártó táblagépe.

Alig egy nappal azután, hogy az újraéledő Nokia bemutatta az első, N1 névre keresztelt újdonságát, a Jolla is előállt a saját táblagépével. Az aprónak számító finn vállalat az Indiegogo-n gyűjt pénzt a készülékre, de már most, 21 nappal a gyűjtés vége előtt több mint fél millió dollárt szedtek össze, azaz biztosan találkozunk majd a modellel a boltok polcain.

20141116041206-hero

Az biztos, hogy a tervezők nem bízták a véletlenre a dolgokat, hiszen a Jolla Tablet megjelenítője az iPad mini 3-hoz hasonlóan 7,9″-es, 2,048 x 1,536 pixel felbontású IPS technológiájú egység. A burkolat ezen túl még egy négymagos processzort, 2 GB RAM-ot és 32 GB beépített memóriát rejt. Azért, hogy a várható ár alacsonyan maradhasson, a fém ház helyett várhatóan műanyag burkolattal találkozunk majd.

Szoftveres téren sem mindennapi a Jolla Tablet, hiszen a megszokott Android helyett annak egy erősen módosított, több mint 350 ponton továbbfejlesztett kivitelével a Sailfish OS-szel találkozhatunk az első indítás után. A megjelenési időpont egyelőre nem ismert, várhatóan jövő tavasszal jelennek meg az első darabok a kereskedésekben. 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés